Huidpunt B.V. Praktijk voor Huid -en Oedeemtherapie

La Roche-Posay

Wij werken in de praktijk met een aantal producten van La Roche- Posay.

Effaclar, Rosaliac, cicaplast en Lipikar zijn voorbeelden van producten die we adviseren aan onze patiënten.

Effaclar is een product voor de onzuivere huid.
Effaclar heeft verschillende producten in de lijn, die een positief effect hebben op de onzuivere huid. Alle Effaclar producten bevatten thermaal bronwater van La Roche-Posay die het herstelproces van de huid activeren. Daarnaast heeft elk product zijn eigen werkzame  stof om de acne onder controle te krijgen.

Rosaliac is een product inzetbaar voor Rosacea.
De oorzaak van alle types roodheid, een probleem met de haarvaatjes in de huid veroorzaakt door een brozer wordende vaatwand waarbij ontstekingsreacties ontstaan. Oorzaken waardoor de microcirculatie van de huid wordt aangetast: UV-stralen, vervuiling, klimaat, voeding, stress.

Lipikar is een product voor de droge huid met neiging tot eczeem, jeuk en atopie.
La Roche heeft een hypoallergene productlijn voor de droge huid met neiging tot eczeem, jeuk en atopie. Lipikar heeft verzachtende producten voor de droge huid.  Voor de huid met neiging tot atopie, raden wij LIPIKAR BAUME AP+ aan. Deze voedende balsem gaat irritatie en krabben tegen.

Cicaplast is een product voor herstel van de huid bij irritaties en beschadigingen van de opperhuid.
Te gebruiken bij: luieruitslag roodheid en droogte, snijwondjes, kloofjes, huiduitslag, oppervlakkige brandwonden, schaafwonden en andere huidbeschadigingen. Inzetbaar voor het huidherstel van zowel volwassenen, kinderen als baby’s. Maar ook na ingrepen zoals dermatologische behandelingen, peelings of laserbehandelingen van de huid kan Cicaplast gebruikt worden.

Website La Roche-Posay