Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Huidpunt werkt met Epionce
Wij zijn er voor je bij

Epionce peelings

WAT ZIJN EPIONCE PEELINGS?

Epionce producten bevatten zorgvuldig geselecteerde actieve bestanddelen in de juiste concentratie en verhoudingen, speciaal samengesteld om het natuurlijk herstellend en beschermend vermogen van de huid te stimuleren. Epionce verbetert de gezondheid van de huid én zorgt ervoor dat de zichtbare tekenen van veroudering verminderen. Het Epionce Peeling Systeem is een combinatie van salicyl en salicine dat gewonnen wordt uit wilgenschors, rechtstreeks uit de natuur dus!

Salicylzuur 28%

Salicylzuur is een BHA (beta hydroxy zuur) en een afgeleide van aspirine. Het minimaliseert de verstopping van follikels omdat ze olieoplosbaar zijn. Salicylzuur is in staat om het vuil op te tillen dat in de follikel aanwezig is en de celdeling in de hoornlaag te verhogen. De behandelingen resulteren in fijnere poriën, een grotere zuiverheid van de huid, vermindering van roodheid en een verbetering van de huidtextuur en acne-uitbraken.

Appelzuur 50%

Appelzuur is een groter molecuul dan glycolzuur of melkzuur, waardoor deze langzaam doordringt en erg doeltreffend is bij gevoelige huidtypes. Omdat appelzuur een pH-waarde van <2 behoudt als het door het huidoppervlak heen gaat nadat een behandeling met salicylzuur is toegepast, kan het dieper doordringen dan glycolzuur of melkzuur en de celdeling stimuleren zonder buitensporige exfoliatie. Appelzuur vermindert probleembacteriën, bevordert de hydratatie van de huid en zuiverheid.

WAAROM ZOU IK VOOR EEN EPIONCE PEELING KIEZEN?

Wanneer we tussen de 20 en 30 jaar oud zijn is de celdeling van onze huid optimaal, waarbij iedere 28- 32 dagen nieuwe cellen aan het huidoppervlak verschijnen. Maar wanneer we ouder worden vertraagt dit proces, waardoor dode huidcellen zich in toenemende mate aan de oppervlakte van de huid opstapelen. Oppervlakkige peelings stimuleren de celdeling om de verbindingen van de “lijm” die de huidcellen bij elkaar houdt losser te maken. Na een eerste lichte exfoliatie ziet je huid er al frisser en soepeler uit.

Een Epionce peeling behandeling is perfect toe te passen bij:
– Huidveroudering
– Acne en Rosacea
– Littekens
– Hyperpigmentatie

Door je huid te behandelen met Epionce kunnen we verschillende resultaten behalen. Uiteraard zijn niet alle resultaten voor iedereen van toepassing, we kijken graag voorafgaand aan een behandeltraject met je mee waar we aan gaan werken. Je kunt hierbij denken aan:

– Schade door invloeden van buitenaf kunnen corrigeren (bijvoorbeeld door de zon)
– Milde tot matige littekenvorming verminderen
– Vermindering of verzachting van fijne lijntjes en rimpels
– Verbetering van donkere huidverkleuring
– Verwijderen van mee-eters
– Tijdelijk een overmatige vette huid verminderen

Wat kan ik thuis al doen om mijn huid voor te bereiden op een Epionce Peeling?

Om je huid in een zo optimaal mogelijke conditie te krijgen voordat je aan een Epionce Peeling begint, adviseren wij het volgende:
– Gebruik de juiste huidverzorging voor thuisgebruik. Overleg met je huidtherapeut welke geschikt zijn.
– U kunt 24 uur na de behandeling een Epionce Lytic lotion of melanolyte Tx product gebruiken indien er geen tekenen van irritatie aanwezig zijn.

Hoe ziet een behandeltraject met Epionce Peeling eruit

Voor een optimaal resultaat adviseren we een reeks van ten minste twee tot zes behandelingen. De beste resultaten worden bereikt als je de huid met de Epionce thuisverzorging gedurende ten minste twee weken voor de eerste peeling voorbereidt.

Een behandeling duurt 20-60 minuten, afhankelijk van de tijd dat de peeling op de huid blijft voordat deze wordt geneutraliseerd. De peeling wordt samengesteld om diep in de huidlagen door te dringen en de celdeling op gang te brengen met een minimale exfoliatie.

Reacties die je na een behandeling kunt ervaren zijn als volgt:
– Roodheid
– Voorafgaand aan desquamatie (afstoting van de huid) kan de huid na de peeling tijdelijk gedurende 1-3 dagen donkerder kleuren
– Het peelingsproces van de huid begint ongeveer 2-4 dagen na de behandeling
– Tijdelijk enige huidverkleuring, droogheid en schilfering vooral rond neus en lippen
– Lichte korstvorming

TARIEVEN

Benieuwd naar onze tarieven? Je vindt een actuele prijslijst via deze link.

Wil je een Epionce peeling plannen?

Maak gelijk een afspraak