Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Over Huidpunt

Over Huidpunt

Huidpunt, voor medisch én cosmetische behandelingen

Onze huidspecialisten zijn er om te zorgen dat je huid zo er ‘Natuurlijk Mooi’ uitziet. Je hebt niet altijd een doorverwijzing van een medisch specialist, huisarts of gespecialiseerd verpleegkundige nodig om te genieten van onze huidbehandelingen. Onze praktijk biedt ook verschillende cosmetische behandelingen die eenvoudig te boeken zijn en waarmee je echt een momentje voor jezelf reserveert.

Praktijk voor Huidtherapie en Oedeemtherapie naast het Bravis Ziekenhuis Roosendaal

Wij zijn een paramedische kliniek met een ruim assortiment aan verschillende behandelingen, van lymfoedeem en acne tot aan ontharingslaser en huidverbeteringspakketten. Al onze huidtherapeuten zijn BIG-wet geregistreerd en minimaal HBO opgeleid. Onze praktijk beschikt over vijf behandelkamers, waaronder een speciaal ingerichte laserkamer voor al onze laserbehandelingen. Onze behandelingen kunnen worden uitgevoerd na verwijzing van een arts of specialist, maar dit is dus niet noodzakelijk. Kom je wel op medische voorschrijving? Dan wordt je behandeling vrijwel altijd vergoed door uw ziektekostenverzekeraar.

Huidpunt, voor een natuurlijk mooie huid

Ons motto is ‘Natuurlijk Mooi’, we werken daarom veelal met natuurlijke en duurzame producten. Onze favoriete merken zijn bijvoorbeeld Witlof, Epionce, Soapwalla en Hurraw!. Ouder worden we allemaal, wij helpen je graag dit zo natuurlijk mooi mogelijk te doen.

Klaar voor een heerlijke behandeling?

Maak gelijk een afspraak