Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Team Huidpunt

Team Huidpunt

HUIDPUNT_team_Joy
Huid- en oedeemtherapeut/ Eigenaar

Joy van Oosterbos - Van der Eerden

In 2004 afgestudeerd als huid-en oedeemtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Daarvoor heb ik op het Norbertuscollege Havo gedaan, vervolgens een eenjarige opleiding tot schoonheidsspecialiste en pedicure aan het Internationaal Opleidingsinstituut Thomas te Tilburg. Mijn specialisaties zijn licht- en lasertherapie, paramedisch en cosmetisch, complexe lymfoedeem klachten, oncologische en bestraalde  huid, littekens na letsel en acne. Buiten de praktijk ben ik getrouwd en heb vier kinderen (+hond), dat zijn mijn lust en mijn leven. Ik snowboard graag en ben fan van Aerial en supyoga. Ik wil graag dat je huid in balans is, waardoor je lekkerder in je vel zit en Moeder Natuur je huid weer laat stralen.
Roosendaal: Ma, do, vrij
Bergen op Zoom: Di

Team Huidpunt Marieke
Huid- en oedeemtherapeut/ Eigenaar

Marieke Vermeire - Moens

Sinds 2008 werk ik als huidtherapeut bij Huidpunt. Zowel gespecialiseerd in medische en cosmetische behandelingen. Ik doe dit met liefde, inzet en toewijding en zet alle hulpmiddelen en nieuwe methodes in tijdens het behandelproces. Mijn interesse voor voeding en de relatie tot de huid heeft ervoor gezorgd dat ik een studie orthomoleculaire therapie heb afgerond. Ik woon in Hendrik Ido Ambacht en geboren en getogen in Middelburg. Ik ben moeder van twee boys met beiden een Italiaanse naam. Dit omdat mijn man en ik Italië een prachtig land vinden, hier gaan we het liefst naartoe op vakantie!
Roosendaal: Do om de week, vrij
Bergen op Zoom: Ma, di, do om de week

HUIDPUNT_team_Eefie
Huid- en oedeemtherapeut

Eefie Joosen

Mijn naam is Eefie en ik ben inmiddels alweer vijf jaar afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb mijn eindstage bij Huidpunt gelopen en mocht met veel plezier hier blijven werken. Ik vind het leuk dat we bij Huidpunt zowel medische als cosmetische behandelingen uitvoeren. Daarnaast ben ik ook regelmatig bij patiënten aan huis, deze combinatie maakt het werken heel afwisselend en leuk! In mijn vrije tijd beleef ik veel plezier aan tennissen en gitaarspelen. Daarnaast beland ik met regelmaat op een terrasje in Breda, de stad waar ik heel graag woon. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten bij Huidpunt!
Roosendaal: Ma, di, wo, do

HUIDPUNT_team_Femke
Huid- en oedeemtherapeut

Femke van Kuijeren - Sebregts

Na mijn afstuderen begon ik in 2007 als huid- en oedeemtherapeut bij Huidpunt. Een aantal jaren later heb ik samen met mijn man een wereldreis gemaakt, een eigen praktijk gehad en sinds 2016 ben ik weer terug bij Huidpunt. Home sweet home ;-). De verscheidenheid aan behandelingen die we bij Huidpunt uitvoeren maakt mijn beroep elke dag weer uitdagend. Door mij jarenlange werkervaring ben ik allround gespecialiseerd. Het doet me goed als na een behandeling, zowel paramedisch als cosmetisch, de patiënt of klant tevreden de deur uit loopt! Samen met mijn man, dochter, zoon en hond ben ik woonachtig in het gezellige Breda.
Roosendaal: Di om de week, wo, do
Bergen op Zoom: Di om de week

HUIDPUNT_team_Vera
Huid- en oedeemtherapeut

Vera van Gastel

Mijn naam is Vera van Gastel en ik ben in 2015 begonnen aan de opleiding Huidtherapie in Den Haag. Na meerdere stages waarin ik veel ervaring heb opgedaan ben ik sinds maart dit jaar werkzaam bij Huidpunt. Een spannend en nieuw avontuur! Zowel de medische als cosmetische kant van het beroep vind ik erg interessant. Juist de afwisseling bij Huidpunt zorgt ervoor dat het elke dag weer anders is. Persoonlijk contact en kwaliteit van de behandeling staan bij mij op nummer één. Ik hoop je graag te zien in de praktijk!
Roosendaal: Wo, vrij
Bergen op Zoom: Ma, di

HUIDPUNT_team_Laura
Huid- en oedeemtherapeut

Laura de Groot

Mijn naam is Laura de Groot en ik ben sinds juni 2020 aan het werk als huidtherapeut bij Huidpunt. Voordat ik huidtherapie ben gaan studeren, heb ik eerst twee jaar voor verpleegkundige geleerd. Tijdens deze opleiding begon mijn interesse in de huid te ontstaan en de switch naar de opleiding tot huidtherapeut was voor mij dan ook een logische stap. Uiteindelijk heb ik de 4-jarige opleiding tot huid- en oedeemtherapeut in Utrecht gevolgd en ben ik in juli 2019 afgestudeerd. Ik vind het uitdagend om verschillende huidproblemen te behandelen en om samen met de patiënt op zoek te gaan naar het best passend behandelplan. Het leukste aan mijn werk bij Huidpunt vind ik de diversiteit aan behandelingen. Juist die afwisseling tussen zowel medische als cosmetische behandelingen en het contact met de mensen, maakt dat ik iedere keer met plezier naar mijn werk ga!
Roosendaal: Di, vrij
Bergen op Zoom: Ma

Team Huidpunt, dit is Nicole
TEK-consulente / Praktijkondersteuner

Nicole Ermen - Roks

Mijn naam is Nicole, geboren in Rijsbergen en sinds ik getrouwd ben met mijn jeugdliefde woonachtig in Roosendaal. We hebben een zoon mogen krijgen, die inmiddels de volwassen leeftijd heeft bereikt. Op het Florijn College in Breda heb ik de opleiding tot medisch secretaresse gedaan. Na 22 jaar op de afdeling Radiologie in het Bravis te hebben gewerkt ben ik in 2015 bij Huidpunt aan de slag gegaan als praktijkondersteunster en TEK consulente. Ik heb een extra opleiding gevolgd om Therapeutische Elastische Kousen aan te meten.
Roosendaal: Di, wo

TEK-consulente / Praktijkondersteuner

Mary van Ravensteijn

Mijn naam is Mary van Ravensteijn en ik ben op 1 september 2011 bij Huidpunt gestart als praktijkondersteuner. Aangezien er behoefte was aan een ‘kousenaanmeter’ in de praktijk, ben ik de cursus consulent TEK (Therapeutische Elastische Kousen) gaan volgen bij de Dutch HealthTec Academy in Utrecht. In de jaren daarna heb ik me verder kunnen ontwikkelen tot compressie-specialist en nog steeds ben ik nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van compressie. Zo kan ik patiënten blijven adviseren welke kousen het beste passen bij de voorgeschreven indicatie door huisarts of specialist: Voor het vakkundig aanmeten van TEK, ben je bij Huidpunt op de juiste PLEK!
Roosendaal: Ma, do, vrij

Kirsten van Sliedregt
Huid- en Oedeemtherapeut

Kirsten van Sliedregt

Hoi, ik ben Kirsten van Sliedregt. Ik ben in 2018 afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Daarna heb ik ervaring opgedaan in voornamelijk de oedeemtherapie, maar ook de cosmetische kant van het vak. Intussen ben ik in juni moeder geworden van een zoontje en woon ik samen met mijn man en zoon in Dordrecht. Sinds half september ben ik werkzaam bij Huidpunt. Niet helemaal een nieuwe plek, want in 2016 heb ik hier met plezier mijn huidtherapeutische stage al gelopen. Erg leuk om weer terug te zijn! Ik zal voornamelijk in Roosendaal werkzaam zijn, maar ik ben eens in de twee weken ook in Bergen op Zoom. Tot ziens bij Huidpunt!
Roosendaal: Ma, wo, za

Babet Danen van Huidpunt
Huid- en oedeemtherapeut

Babet Danen

Mijn naam is Babet Danen. Alles wat de huid aangaat, heb ik altijd al interessant gevonden. Daarom ben ik, nadat ik mijn VWO diploma behaald heb, Huidtherapie gaan studeren op de Haagse Hogeschool. Sinds 2020 ben ik afgestudeerd als Huid- en oedeemtherapeut. Ik vind het belangrijk om een luisterend oor te bieden en te kijken waar een patiënt behoefte aan heeft. Ik besef me dat iedereen uniek is, waardoor het voor mij een uitdaging is om een bijpassend behandelplan op te stellen en diegene van de juiste adviezen te voorzien. Echt iets kunnen betekenen voor iemand, daar haal ik enorm veel voldoening uit. Ik hoop je graag te zien in de praktijk!
Roosendaal: Ma, di, do
Bergen op Zoom: vrij

Noa Wasel
Huidtherapeut i.o.

Noa Wasel

Mijn naam is Noa Wasel en ik ben sinds Mei 2021 werkzaam bij Huidpunt. Voordat ik bij Huidpunt ben gestart heb Ik mijn allround schoonheidsspecialiste studie afgerond en veel ervaring op mogen doen in een Huidinstituut. Sept 2021 ben ik gestart met mijn HBO Huidtherapie opleiding in Den Haag. Mijn specialisaties liggen op het cosmetische gebied van de huid. En in de aankomende jaren komt het medische vlak er ook bij. In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan fitness en mijn gezonde leefstijl. Daarnaast hockey ik ook 3 keer per week met mijn vriendinnen. Ik ben het meest te vinden op locatie Roosendaal, maar ook af en toe in Bergen op Zoom. Tot ziens bij Huidpunt!
Roosendaal & Bergen op Zoom: flexibel

Monique Hagenaars van Huidpunt
Praktijkondersteuner

Monique Hagenaars

Mijn naam is Monique Hagenaars en ik ben in 2002 met veel plezier begonnen als secretaresse in een huid- en laserkliniek. Sinds maart 2021 mag ik deze functie uitoefenen bij Huidpunt in Bergen op Zoom. Het leuke aan dit werk is het contact met de cliënten. Je bent het eerste aanspreekpunt. Ook vind ik het belangrijk een helpende hand te kunnen bieden bij de administratieve werkzaamheden. Ik ben geboren en getogen in Bergen op Zoom en woon daar nog steeds samen met mijn man en de hond. Onze twee kinderen zijn inmiddels volwassen en al een tijdje het huis uit. Het is altijd weer genieten als we met z’n allen bij elkaar zijn. Verder kamperen we graag en vind ik het heerlijk mezelf uit te leven in de tuin.
Bergen op Zoom: Di, do

Praktijkondersteuner

Annemieke de Ligt

Ik ben Annemieke de Ligt, gelukkig getrouwd en moeder van twee lieve kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden in het bos of op het strand en wandel ik graag met onze hond , ook behoort winkelen tot één van mijn hobby’s. Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn als Allround Schoonheidsspecialiste vind ik het leuk dat ik achter de schermen deel mag uit maken van het gezellige team van Huidpunt. Graag tot ziens!
Roosendaal: Ma, di, vrijdag om de week
Bergen op Zoom: Vrijdag om de week

Huid- en Oedeemtherapeut

Adrianna Zywolewska

Mijn naam is Adrianna Zywolewska. Direct na mijn opleiding Huidtherapie aan De Haagse Hogeschool, ben ik begonnen bij Huidpunt. Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in zowel de medische als cosmetische kant van het vak. Ik heb mijn passie gevonden voor de cosmetische kant, vanwege de constante ontwikkelingen en de uitdagingen die hierbij komen kijken. Hier haal ik ontzettend veel voldoening uit! In mijn werk vind ik het belangrijk om te kijken naar de individuele behoeften van de cliënt, en stel graag voor ieder een persoonlijk behandelplan op. In mijn vrije tijd doe ik graag aan yoga en maak lange wandelingen door de prachtige natuur in Zeeland.

Bergen op Zoom: Wo & Do

Huid- en Oedeemtherapeut

Noa Schot

Mijn naam is Noa Schot. Passie voor de zorg en de huid begon bij mij al toen ik een klein meisje was. Huidverzorging is mijn hele leven een belangrijke factor geweest, vooral toen ik zelf te maken kreeg met huidklachten. Zodoende ben ik Huidtherapie gaan studeren aan de Haagse Hogeschool. In het vierde jaar van de opleiding heb ik mijn afstudeerstage bij Huidpunt gelopen. Zowel medisch als cosmetisch geeft het mij veel voldoening wat een passend behandelplan kan betekenen voor de patiënt. Graag ga ik de samenwerking met hen aan om tot het mooiste resultaat te komen, vooral als dit bijdraagt aan meer geluk in het leven van de patiënt. Naast mijn werk vind ik het fijn om tijd met familie en vrienden te spenderen. Tot slot hou ik erg van yoga, fitness, koken en wandelen in de natuur met mijn hond.

Roosendaal: Di om de week, Wo, Do
Bergen op Zoom: Di om de week

Student Huidtherapie

Mendy Timmers

Mijn naam is Mendy en ik zit nu in mijn laatste jaar van de opleiding huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht.

Sinds februari 2024 loop ik mijn eindstage bij Huidpunt en zal ik drie dagen per week aanwezig zijn. Al sinds ik me kan herinneren vind ik het medische vakgebied enorm interessant, en ik wist dan ook dat ik een medische opleiding wilde gaan doen. Daarnaast had ik altijd al interesse in de huid en de verzorging ervan. De keuze om huidtherapie te gaan studeren was daarom snel gemaakt. Huidpunt heeft een breed aanbod aan behandelingen in zowel de medische als cosmetische kant. Ik kan hier dus heel veel leren! Ik woon samen met mijn vriend in het gezellige Tilburg, waar ik in mijn vrije tijd graag de stad in ga om lekker een hapje te gaan eten of om naar de sportschool te gaan (balans!) Ik zie je graag bij Huidpunt!

Student Huidtherapie

Evy Luijsterburg

Mijn naam is Evy en ik ga in september beginnen met de opleiding huidtherapie.
Ik heb voor deze studie gekozen, omdat mij het beroep erg leuk en interessant lijkt! Ik heb nu een tussenjaar dus ik dacht misschien kan ik alvast kennis maken met het vak. Zo heb ik gesolliciteerd bij Huidpunt en mag ik te werk gaan als telefoniste. Ik vind het super leuk om bij Huidpunt te komen werken en zo het team te versterken.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, dagjes weg te gaan en gezellig op het terras te zitten.

Ik heb er zin in om te komen werken bij Huidpunt.
Tot horen of ziens!