Boerhaavelaan 25, Roosendaal          088 – 706 93 70

Whatsapp     Instagram     Facebook

Image Alt

Team Roosendaal

HUIDPUNT_team_Joy
Huid- en oedeemtherapeut / Eigenaar

Joy van Oosterbos - Van der Eerden

In 2004 afgestudeerd als huid-en oedeemtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Daarvoor heb ik op het Norbertuscollege Havo gedaan, vervolgens een eenjarige opleiding tot schoonheidsspecialiste en pedicure aan het Internationaal Opleidingsinstituut Thomas te Tilburg. Mijn specialisaties zijn licht- en lasertherapie, paramedisch en cosmetisch, complexe lymfoedeem klachten, oncologische en bestraalde  huid, littekens na letsel en acne. Buiten de praktijk ben ik getrouwd en heb vier kinderen (+hond), dat zijn mijn lust en mijn leven. Ik snowboard graag en ben fan van Aerial en supyoga. Ik wil graag dat je huid in balans is, waardoor je lekkerder in je vel zit en Moeder Natuur je huid weer laat stralen.

HUIDPUNT_team_Marieke
Huid- en oedeemtherapeut/ Praktijkmanager

Marieke Vermeire - Moens

Sinds 2008 werk ik als huidtherapeut bij Huidpunt. In de beginjaren heb ik vooral veel medische behandelingen uitgevoerd. Mijn specialisatie ligt inmiddels op het cosmetische vlak. Ik doe dit met liefde, inzet en toewijding en zet alle hulpmiddelen en nieuwe methodes in tijdens het behandelproces. Mijn interesse voor voeding en de relatie tot de huid heeft ervoor gezorgd dat ik een studie orthomoleculaire therapie heb afgerond.
Ik woon in Hendrik Ido Ambacht en geboren en getogen in Middelburg. Ik ben moeder van twee ondeugende lieve jongetjes met beiden een Italiaanse naam. Dit omdat mijn man en ik Italië een prachtig land vinden, hier gaan we het liefst naartoe op vakantie!

HUIDPUNT_team_Eefie
Huid- en oedeemtherapeut

Eefie Joosen

Mijn naam is Eefie en ik ben inmiddels alweer vijf jaar afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb mijn eindstage bij Huidpunt gelopen en mocht met veel plezier hier blijven werken. Ik vind het leuk dat we bij Huidpunt zowel medische als cosmetische behandelingen uitvoeren. Daarnaast ben ik ook regelmatig bij patiënten aan huis, deze combinatie maakt het werken heel afwisselend en leuk!
In mijn vrije tijd beleef ik veel plezier aan tennissen en gitaarspelen. Daarnaast beland ik met regelmaat op een terrasje in Breda, de stad waar ik heel graag woon. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten bij Huidpunt!

HUIDPUNT_team_Femke
Huid- en oedeemtherapeut

Femke van Kuijeren - Sebregts

Na mijn afstuderen begon ik in 2007 als huid- en oedeemtherapeut bij Huidpunt. Een aantal jaren later heb ik samen met mijn man een wereldreis gemaakt, een eigen praktijk gehad en sinds 2016 ben ik weer terug bij Huidpunt. Home sweet home ;-). De verscheidenheid aan behandelingen die we bij Huidpunt uitvoeren maakt mijn beroep elke dag weer uitdagend. Door mij jarenlange werkervaring ben ik allround gespecialiseerd. Het doet me goed als na een behandeling, zowel paramedisch als cosmetisch, de patiënt of klant tevreden de deur uit loopt! Samen met mijn man, dochter, zoon en hond ben ik woonachtig in het gezellige Breda.

HUIDPUNT_team_Vera
Huid- en oedeemtherapeut

Vera van Gastel

Mijn naam is Vera van Gastel en ik ben in 2015 begonnen aan de opleiding Huidtherapie in Den Haag. Na meerdere stages waarin ik veel ervaring heb opgedaan ben ik sinds maart dit jaar werkzaam bij Huidpunt. Een spannend en nieuw avontuur! Zowel de medische als cosmetische kant van het beroep vind ik erg interessant. Juist de afwisseling bij Huidpunt zorgt ervoor dat het elke dag weer anders is. Persoonlijk contact en kwaliteit van de behandeling staan bij mij op nummer één. Ik hoop je graag te zien in de praktijk!

HUIDPUNT_team_Laura
Huid- en oedeemtherapeut

Laura de Groot

Mijn naam is Laura de Groot en ik ben sinds juni 2020 aan het werk als huidtherapeut bij Huidpunt. Voordat ik huidtherapie ben gaan studeren, heb ik eerst twee jaar voor verpleegkundige geleerd. Tijdens deze opleiding begon mijn interesse in de huid te ontstaan en de switch naar de opleiding tot huidtherapeut was voor mij dan ook een logische stap. Uiteindelijk heb ik de 4-jarige opleiding tot huid- en oedeemtherapeut in Utrecht gevolgd en ben ik in juli 2019 afgestudeerd.
Ik vind het uitdagend om verschillende huidproblemen te behandelen en om samen met de patiënt op zoek te gaan naar het best passend behandelplan. Het leukste aan mijn werk bij Huidpunt vind ik de diversiteit aan behandelingen. Juist die afwisseling tussen zowel medische als cosmetische behandelingen en het contact met de mensen, maakt dat ik iedere keer met plezier naar mijn werk ga!

Team Huidpunt, dit is Nicole
TEK-consulente / Praktijkondersteuner

Nicole Ermen - Roks

Mijn naam is Nicole, geboren in Rijsbergen en sinds ik getrouwd ben met mijn jeugdliefde woonachtig in Roosendaal. We hebben een zoon mogen krijgen, die inmiddels de volwassen leeftijd heeft bereikt. Op het Florijn College in Breda heb ik de opleiding tot medisch secretaresse gedaan. Na 22 jaar op de afdeling Radiologie in het Bravis te hebben gewerkt ben ik in 2015 bij Huidpunt aan de slag gegaan als praktijkondersteunster en TEK consulente. Ik heb een extra opleiding gevolgd om Therapeutische Elastische Kousen aan te meten.

TEK-consulente / Praktijkondersteuner

Mary van Ravensteijn

Mijn naam is Mary van Ravensteijn en ik ben op 1 september 2011 bij Huidpunt gestart als praktijkondersteuner. Aangezien er behoefte was aan een ‘kousenaanmeter’ in de praktijk, ben ik de cursus consulent TEK (Therapeutische Elastische Kousen) gaan volgen bij de Dutch HealthTec Academy in Utrecht. In de jaren daarna heb ik me verder kunnen ontwikkelen tot compressie-specialist en nog steeds ben ik nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van compressie. Zo kan ik patiënten blijven adviseren welke kousen het beste passen bij de voorgeschreven indicatie door huisarts of specialist:
Voor het vakkundig aanmeten van TEK,
ben je bij Huidpunt op de juiste PLEK!