Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Cosmetische behandelingen bij Huidpunt

Cosmetische behandelingen

COSMETISCHE BEHANDELINGEN: EEN MOOIE HUID LAAT JE STRALEN

Een mooie huid geeft zelfvertrouwen. Daar weten we bij Huidpunt alles van. ‘Lekker in je vel zitten’ is niet voor niets een bekende uitspraak. Voor bijna iedereen geldt dat het ook de huid zelf is die een belangrijk rol speelt bij hoe je je voelt. Onze huidtherapeuten helpen met cosmetische behandelingen bij vrouwen en mannen door het oplossen van huidproblemen die de huidfunctie, of ‘lekker in je vel zitten’ verstoren.

HUIDVERJONGING & HUIDVERBETERING

Bij het ouder worden zorgt de afname van collageen en elastine ervoor, dat de huid haar stevigheid verliest. Hoe snel dit gaat is afhankelijk van genetische factoren en de levensstijl. Een rimpeltje hier of daar? Het hoort er bij. Wilt u uw huid een handje helpen om het verouderingsproces te vertragen? Er wordt veel onderzoek gedaan naar cosmetische behandelingen die de uiterlijke kenmerken van een ouder wordende huid kunnen vertragen of verzachten. In onze praktijk werken we met de meest moderne, bewezen en veilig cosmetische methoden voor huidverjonging en huidverbetering. We zijn ervan overtuigd dat we ook uw huid kunnen helpen er langer jong en stralend uit te laten zien. Uw natuurlijke schoonheid behouden, ook bij een wat oudere huid, is dichterbij dan ooit.

LASERBEHANDELINGEN

Zeg vaarwel tegen overbeharing, pigmentstoornissen en huidoneffenheden. Verwelkom een gladdere, egalere en jonger uitziende huid! Laser- en lichttherapie zijn cosmetische behandelingen waarmee uitstekende resultaten te behalen zijn. Bij een laserbehandeling werken we met diverse lichtbundels om in de juiste dieptes van de huidlagen door te dringen. Als reactie wordt de huid gestimuleerd tot nieuwe celdeling zoals ook gebeurt bij wondgenezing. Werken met laserbehandelingen is al langer bekend binnen de medische wetenschap.

Afhankelijk van de therapie zorgt de laserbehandeling ervoor dat er geen nieuwe haartjes in de haarzakjes gevormd worden, dat de collageenproductie een boost krijgt, of dat er nieuwe cellen worden aangemaakt. Dit zonder de kenmerken van littekenweefsel of een teveel aan pigment.

Huidpunt is aangesloten bij de NVH en het KP. Onze cosmetische behandelingen met lasertherapie zijn doeltreffend, veilig en pijnloos.

CELLULITE & HUIDVERSTRAKKING

Een van de meest ontsierende huidaandoeningen waar vrouwen vanaf willen zijn de puntjes en bobbels op benen, billen en bovenarmen die vaak ‘sinaasappelhuid’ genoemd wordt. De officiële benamingen is: cellulite. Cellulite en cellulitis zijn twee verschillende aandoeningen. Bij cellulite is er sprake van vocht- en vetophoping onder de huid. Bij cellulitis is er sprake van een onderhuidse bacteriële infectie die weefsel aantast. Wij behandelen cosmetisch cellulite of een verslapte huid. Bijvoorbeeld na het verliezen van veel gewicht, na intensief sporten of zwangerschap. Je huid blijft vaak ‘flubberig’ en komt niet goed meer in shape.

LPG Endermologie is een niet-invasieve behandeling die je lichaam kan helpen bij het verminderen van cellulite en verstrakken van je huid. Het resultaat is een minder pijnlijke, strakkere en gladdere huid op benen, billen of bovenarmen. Weg met een ‘sinaasappelhuid’ en werken aan een gezondere, gladdere en strakke huid? Het is mogelijk met hulp van onze huidtherapeuten.