Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Huidpunt helpt bij huidproblemen

Huidproblemen

ONZEKER DOOR HUIDPROBLEMEN? HUIDVERBETERING IS MOGELIJK!

Je huid is als een spiegel. Ouder worden, maar ook wanneer een of meerdere organen in het lichaam niet goed functioneren, is aan de buitenkant te zien. Voor sommige mensen gaat dit verder dan de tekenen van een nachtje slecht slapen of de eerste kraaienpootjes. Zij kampen met ernstige acne, extreme huidverslapping, couperose, huidbeschadigingen door trauma of invloeden van buitenaf. Soms zijn er zelfs bewegingsbeperkingen door een huid- of oedeemaandoening, dit kan resulteren in pijnklachten of beperkingen in het dagelijkse leven.

Ons team bestaat uit huidtherapeuten met elk een eigen specialisatie. Samen hebben we één ding gemeen: we willen mensen helpen aan een zo natuurlijk mogelijk mooie huid!

GESPECIALISEERDE PRAKTIJK VOOR HUIDPROBLEMEN

Huidpunt zit sinds 2010 in het poortgebouw van het Bravis ZH en in het Paramedisch Centrum in Roosendaal. Doordat wij verwijzingen krijgen van allerlei disciplines in het ziekenhuis en vanuit de regio is naast onze paramedische expertise gericht op huid- en oedeemaandoeningen ook de passie gegroeid om de cosmetische tak van huidverbetering en -verslapping op te nemen in ons behandelaanbod. Je bent bij ons in goede handen, of je voor medische of cosmetische behandelingen komt.

VERLICHTING DOOR MEDISCHE HUIDBEHANDELINGEN
ONTSPANNEN OP JE MOOIST MET COSMETISCHE BEHANDELINGEN

Onze praktijk is gevestigd bij het Bravis Ziekenhuis locatie Roosendaal. Veel van onze cliënten helpen wij met huidverbeterende behandelingen als aanvulling op een medisch traject. Maar niet uitsluitend. Je bent even in deskundige handen wanneer je kiest voor een cosmetische behandeling. Hieronder vallen onder andere behandelingen voor cellulite, huidverjonging (collageen behandelingen / peeling therapie) en permanente ontharing. Iedereen die voor een natuurlijk mooie huid gaat is van harte welkom!

EEN HUIDBEHANDELING DIE BIJ JE PAST…

Veel van onze medische huidbehandelingen worden uitgevoerd na verwijzing van een huisarts of specialist. Er wordt veel samengewerkt op dit vlak met de fysiotherapeuten, specialistische verpleegkundigen zoals mammacare en wondverpleegkundigen. Bijvoorbeeld vanuit de fysiotherapie, mammacare of vanuit doorverwijzing van wondconsulenten. Deze behandelingen worden vaak vergoed door ziektekostenverzekeraars. Anti-aging, cellulite behandelingen en overige cosmetische behandelingen kun je zonder verwijzing zelf reserveren. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek komen we tot een nauwkeurige conclusie. Hierop wordt advies over het plan van aanpak voor je huidproblemen afgestemd. Samen gaan we aan de slag om het mooiste resultaat te bereiken.

OPTIMAAL RESULTAAT

Tijdens het traject van huidproblemen naar een gezonde, stralende huid zien we je meerdere keren in de praktijk terug. Maar we zullen je ook adviseren en vragen zelf zo goed mogelijk voor je huid te zorgen. Naast onze behandelingen bieden we hiervoor afgestemde producten aan die je ter ondersteuning thuis kunt gebruiken. Zo werken we samen aan een resultaat waar jij én je huid blij van worden.