Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Zo gaan we bij Huidpunt te werk

Werkwijze

WELKOM BIJ HUIDPUNT ROOSENDAAL

Wij zijn gespecialiseerd in cosmetische en medische huidbehandelingen. We behandelen patiënten met een zieke of beschadigde huid op verwijzing van een huisarts of specialist. Het doel van onze behandelingen zijn dan het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van een huidaandoening. Littekens, brandwonden, acne, overbeharing en oedeem zijn hier goede voorbeelden van.

Bij cosmetische behandelingen moet je denken aan: huidverbetering en -verjonging, laserbehandelingen en verschillende LPG behandelingen voor cellulite of huidverslapping.

EEN GOEDE VOORBEREIDING, HET HALVE WERK

Wanneer je nog nooit in onze praktijk geweest bent maken we graag eerst kennis. Zo weet je wie wij zijn en kunnen we je huid beoordelen. Tijdens een uitgebreid intakegesprek bekijken we je huid en bespreken we welke behandelingen het best voor je geschikt zijn. Het intakegesprek duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en dient als basis voor het behandelplan dat wij voor je opstellen. Voorafgaand aan de behandelingen nemen we dit uiteraard goed met je door.

JE BENT IN GOEDE HANDEN

Leden van de NVH zijn HBO-gediplomeerde huidtherapeuten. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in de Wet BIG (artikel 34). De opleidings- en deskundigheidseisen zijn daarom bij wet vastgelegd. De deskundigheid omvat het op verwijzing van een arts of specialist behandelen van een breed scala aan huidaandoeningen. Maar ook wanneer je komt voor een fijne cosmetische behandeling is het goed om te weten dat onze huidtherapeuten hoogopgeleid zijn.

Sinds 1978 behartigt de NVH als paramedische beroepsvereniging de belangen van huidtherapeuten in Nederland. Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens op de site van de NVH voor meer informatie.

Wil je een intake gesprek plannen?

Maak gelijk een afspraak