fbpx

Boerhaavelaan 25, Roosendaal          088 – 706 93 70

Whatsapp     Instagram     Facebook

Team Huidpunt Bergen op Zoom

Team Bergen op Zoom

HUIDPUNT_team_Joy
Huid- en oedeemtherapeut / eigenaar

Joy van Oosterbos - Van der Eerden

In 2004 afgestudeerd als huid-en oedeemtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Daarvoor heb ik op het Norbertuscollege Havo gedaan, vervolgens een eenjarige opleiding tot schoonheidsspecialiste en pedicure aan het Internationaal Opleidingsinstituut Thomas te Tilburg. Mijn specialisaties zijn licht- en lasertherapie, paramedisch en cosmetisch, complexe lymfoedeem klachten, oncologische en bestraalde  huid, littekens na letsel en acne. Buiten de praktijk ben ik getrouwd en heb vier kinderen (+hond), dat zijn mijn lust en mijn leven. Ik snowboard graag en ben fan van Aerial en supyoga. Ik wil graag dat je huid in balans is, waardoor je lekkerder in je vel zit en Moeder Natuur je huid weer laat stralen.

Team Huidpunt Marieke
Huid- en oedeemtherapeut/ praktijkmanager

Marieke Vermeire - Moens

Sinds 2008 werk ik als huidtherapeut bij Huidpunt. In de beginjaren heb ik vooral veel medische behandelingen uitgevoerd. Mijn specialisatie ligt inmiddels op het cosmetische vlak. Ik doe dit met liefde, inzet en toewijding en zet alle hulpmiddelen en nieuwe methodes in tijdens het behandelproces. Mijn interesse voor voeding en de relatie tot de huid heeft ervoor gezorgd dat ik een studie orthomoleculaire therapie heb afgerond.
Ik woon in Hendrik Ido Ambacht en geboren en getogen in Middelburg. Ik ben moeder van twee ondeugende lieve jongetjes met beiden een Italiaanse naam. Dit omdat mijn man en ik Italië een prachtig land vinden, hier gaan we het liefst naartoe op vakantie!

Team Huidpunt Lili Pellaers
Huidtherapeut

Lili Pellaers

Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en heb 19 jaar als huidtherapeut bij dermaTeam huid en laser gewerkt. Sinds Maart 2021 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan bij Huidpunt. Nieuwe apparatuur, nieuwe collega’s, andere behandelingen, wat ik zeker altijd leuk vind! Door middel van laser en andere hulpmiddelen mensen zich prettiger en zekerder te laten gaan voelen is mijn passie. Tennissen, golfen en bridgen vind ik heerlijk. Ik hoop je graag te ontmoeten en te mogen behandelen bij Huidpunt.

Team Huidpunt Marlies Meeuwsen
Huid- en oedeemtherapeut

Marlies Meeuwsen

Mijn naam is Marlies Meeuwsen en ik ben samen met mijn man woonachtig in het Zeeuwse Krabbendijke. Sinds augustus 2019 ben ik afgestudeerd en werkzaam als huid- en oedeemtherapeut. Ik heb sinds die tijd ervaring opgedaan in de medische en cosmetische kant van de huidtherapie in verschillende praktijken. Sinds maart 2021 ben ik werkzaam bij Huidpunt in Bergen op Zoom. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om sportief bezig te zijn, lekker uit eten te gaan en samen te zijn met familie en vrienden. Mensen kennen mij als een positief en empathisch persoon en ik vind het belangrijk om deze kwaliteiten te benadrukken op de werkvloer. Tot ziens bij Huidpunt!

Team Huidpunt Monique Hagenaars
Secretaresse

Monique Hagenaars

Mijn naam is Monique Hagenaars en ik ben in 2002 met veel plezier begonnen als secretaresse in een huid- en laserkliniek. Sinds maart 2021 mag ik deze functie uitoefenen bij Huidpunt in Bergen op Zoom. Het leuke aan dit werk is het contact met de cliënten. Je bent het eerste aanspreekpunt. Ook vind ik het belangrijk een helpende hand te kunnen bieden bij de administratieve werkzaamheden.

Ik ben geboren en getogen in Bergen op Zoom en woon daar nog steeds samen met mijn man en de hond. Onze twee kinderen zijn inmiddels volwassen en al een tijdje het huis uit. Het is altijd weer genieten als we met z’n allen bij elkaar zijn. Verder kamperen we graag en vind ik het heerlijk mezelf uit te leven in de tuin.