Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Image Alt

Huidverbetering & verjonging

HUIDVERBETERING & HUIDVERJONGING: AGE IS JUST A NUMBER

Bij het ouder worden verliest de huid glans en elasticiteit. Je kunt het gevoel krijgen dat hoe je je innerlijk voelt, niet meer klopt met wat je in de spiegel ziet. Het natuurlijke proces dat de huid ondergaat bij het ouder worden is niet te stoppen. Maar met de juiste behandelingen is het heel goed mogelijk om huidverbetering en huidverjonging te realiseren. Hiermee krijgt je huid de glans terug die bij je innerlijk past!

Dermaceutic peelings

De peelings van dermaceutic zorgen voor huidverbeteringen en huidverjonging door de celvernieuwing te stimuleren. Dit peeling systeem is geweldig voor de huid die geplaagd wordt door grove poriën, vermoeidheid, acne, lijntjes en rimpels, droogheid en pigmentvlekken. De huid ziet er direct na de behandeling gelijkmatiger en frisser uit. Fijne lijntjes zijn verdwenen. De peelingen van dermaceutic bevatten zuren die een enorme dieptewerking hebben op de diverse huidlagen, hierdoor versnelt het vernieuwingsproces van de huid. Dit zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de huid zonder roodheid of een herstelperiode. Gelijktijdig met het verwijderen van dode huidcellen worden de fibroblasten, die in de huid zorgen voor de aanmaak van collageen, aan het werk gezet. De huid wordt soepeler en gladder.

ENDERMOLOGIE BINDWEEFSEL MASSAGE

Endermologie of endermotherapie is de enige niet invasieve bindweefselmassage (zonder temperatuurverschillen of injecties) uitgevoerd middels een LPG Endermologie apparaat. Dit is een doeltreffende methode in de strijd tegen cellulite, vastzittende vetophopingen en littekens én als ondersteunende behandeling na bestraling of een operatie. Ook als behandeling voor huidverbetering en huidverjonging worden zeer goede resultaten behaald. De masserende bewegingen stimuleren pijnloos de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en de celvernieuwing. Fibroblasten worden geprikkeld om nieuw collageen aan te maken, dé bouwstoffen voor huidverjonging. Voor huidverbetering en huidverjonging is bindweefsel massage geschikt voor het hele lichaam, maar in het bijzonder voor probleemgebieden in het gezicht, de hals en het decolleté. Je volgt de behandeling in korte kuurvorm.

HUIDVERBETERINGSKUUR

Bij Huidpunt bieden we een grote diversiteit aan producten en behandelingen die gericht zijn op huidverbetering: Van massages tot peelings, van huidverbetering en huidverjonging tot en met de nieuwste lasertechnologie maar ook voedingsadvies. Wil je goed geïnformeerd worden over welke huidverbeteringskuur bij je past? Wij nemen graag de tijd voor het geven van informatie en/of een uitgebreide intake.

PIGMENTBEHANDELING

Wanneer pigment niet gelijkmatig is verdeeld is dit zichtbaar aan pigmentvlekken. Ervaar je deze als storend? Pigmentvlekken kunnen minder zichtbaar worden dankzij camouflagetherapie, peelings of door laser- en/of lichttherapie. Met camouflagetherapie leren onze ervaren huidtherapeuten u om met speciale water- en weerbestendige producten de pigmentvlekken minder opvallend te maken. Een aanpak met glycol- en fruitzuurpeelings zorgt ervoor dat ouderdomsvlekken, lichter kleuren. Laser- en/of lichttherapie is een doeltreffende aanpak waarbij door licht, dat zich lokaal omzet in warmte, pigmentcellen vernietigd worden. Tijdens het intakegesprek beoordelen we samen welke methode het beste aansluit op je wensen.

HUID DETOX

Wil je op een eenvoudige manier beter voor je huid zorgen in de strijd tegen huidveroudering? Dan is een huid detox een goede methode. Ongemerkt en onbewust heeft de huid het onder veel verzorgingsproducten zwaar te verduren. Een huid detox zorgt ervoor dat je huid ‘afkickt’ van minerale oliën en andere producten die niet vóór maar tegen de huid werken. Dit maakt de weg vrij naar een herstelde balans. Je reinigt hiervoor de huid met Witlof Cleansing Mousse en Witlof Balancing Toner om de zuurgraad te herstellen. In gemiddeld 28 dagen hebben alle huidcellen zich vernieuwd. Het resultaat: je huid glanst en is verfrist op haar meest natuurlijke wijze.

MINI FACIAL WITLOF SKINCARE

Wij werken onder andere met de (h)eerlijke producten van Witlof Skincare. De producten van Witlof Skincare zijn ontwikkeld om na de behandeling je huid thuis verder te verzorgen. Witlof Clean Dutch Skincare producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Je huid krijgt het beste en haalt daarmee op natuurlijke wijze het beste in zichzelf naar boven.

MINERALOGIE 100% MINERALE MAKE UP

100% minerale make-up is make-up zonder talk, zetmeel, kleurstof of parfum. De make-up bevat natuurlijke mineralen en uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Dit is letterlijk een verademing voor de huid. In het bijzonder voor de huid die geplaagd wordt door lijntjes, acné, onzuiverheden en overgevoeligheid. Samen uitproberen? Onze huidtherapeuten geven je graag persoonlijk advies.

ORTHOMOLECULAIR ADVIES

Orthomoleculaire therapie heeft als doel de gezondheid te optimaliseren en kijkt naar het totale plaatje. Dit kan door inname van vitamines, mineralen, vetzuren, aminozuren en andere onmisbare voedingssupplementen. Met orthomoleculair advies brengen we in kaart met welke voeding, leefstijladvies en voedingssupplementen je lichaam van binnenuit de huidfunctie kan verbeteren.