Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Nabehandeling liposuctie door Huidpunt
Wij zijn er voor je bij

Cosmetische chirurgie: voor en nabehandeling bij liposuctie

CHIRURGIE HEEFT IMPACT OP DE HUID

Chirurgie leidt in de meeste gevallen tot littekens. Er is een mogelijkheid om zowel voor je operatie als na je operatie een behandeling door ons te laten doen. LPG Endermologie helpt bij te dragen aan een snellere genezing van de wond en zorgt tevens voor minder verstoring van het natuurlijk verloop daarvan. Het voorbehandelen van de huid voor de ingreep is al zinvol vanwege de doorbloeding, verbetering en de toename van de elasticiteit. Het nabehandelen van de huid stimuleert de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor een optimale littekengenezing.

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN EEN VOOR- EN NABEHANDELING BIJ LIPOSUCTIE

Het uiteindelijke doel is pijnverlichting en mobiliteitverbetering en daarnaast een egale structuur en kleur van het litteken. De gepatenteerde Endermologie® techniek is de 100% natuurlijke, non-invasieve en non-agressieve mechanische huidstimulatie techniek waarbij de lichaamseigen cellen aan het werk gezet worden. Het innovatieve aanzuigsysteem in combinatie met vibraties zorgt dat er op een natuurlijke, pijnvrije, effectieve wijze zonder bijwerkingen gewerkt kan worden op alle vervormingen van het bindweefsel, problemen met de bloedsomloop en spierziektes.

WAT IS HET RESULTAAT VAN EEN VOOR- EN NABEHANDELING BIJ LIPOSUCTIE?

De behandelingen zorgen voor een aanzienlijke vermindering van de fysieke symptomen en verschijnselen zoals erythema, verharding, pijn, verlies van de beweeglijkheid van de gewrichten, spierspanning, stramheid, vermoeidheid om een snelle terugkeer naar een vitaler en actiever leven te vergemakkelijken.

De onderscheidende hoofdeffecten van Endermologie die van belang zijn voor fysiotherapie zijn:

– het soepeler maken van littekens (het opruimen van de remmende invloed daarvan op gebied van beweeglijkheid);
– het effectiever verminderen van lymfoedeem/ vochtophoping, toename van doorbloeding wat zorgt voor prestatievermindering (van dagelijkse beweging tot bv. bij sportprestaties) en
– training van de zenuwuiteinden in de huid bij polyneuropathie.

TARIEVEN

Benieuwd naar onze tarieven? Je vindt een actuele prijslijst via deze link.

Boek een cosmetische chirurgie behandeling

Maak gelijk een afspraak

ANDERE CELLULITE EN HUIDVERSTRAKKING BEHANDELINGEN

Endermologie bindweefsel massage
Orthomoleculair advies Eqology