Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Image Alt
Wij zijn er voor je bij

LPG Endermologie bindweefselmassage voor het gelaat

EFFICIËNTE AANPAK TEGEN EEN VERSLAPTE HUID?

De Endermologie lift behandeling is een effectieve techniek ter behandeling van verslapte huid in het gelaat en de halsstreek. De behandeling is geschikt voor mannen en voor vrouwen.

De endermologie lift oefent intense stimulatie door aangename micro klopbewegingen uit op het huidoppervlak. Deze fitness voor de huid re-activeert de fibroblasten effectief. Op deze 100% natuurlijke manier wordt de productie van collageen, elastine (+46%) en hyaluronzuur (+80%) effectief gestimuleerd voor een onmiddellijk en langhoudend liftend effect. Wie wil dat nu niet?

HOE RAAKT MIJN HUID VERSLAPT?

De fibroblast creëert fundamentele substanties voor de huid die zorgt voor densiteit, zachtheid en glans; collageen zorgt voor het behoud en stevigheid, elastine voor soepelheid en hyaluronzuur voor volume en hydratatie. Ondanks een perfecte levensstijl vertraagt de activiteit van de cellen en verschijnen de eerste tekenen van veroudering vanaf 25 jaar. Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

ZO WERKT DE ENDERMOLOGIE LIFTBEHANDELING

De gepatenteerde behandelkop van LPG oefent snelle micro klopbewegingen uit op het huidoppervlak van het gezicht en hals, als een echte fitness voor de huid. Deze unieke en pijnloze stimulatie exfolieert de huid zacht, voert zuurstof naar de weefsels en re-activeert de microcirculatie om de teint egaal te maken en meer glans te geven aan de huid.

Zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden kunnen last hebben van een onderkin. Het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Een onderkin is meestal het gevolg van vetopslag maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels. De behandelkop maakt het ook mogelijk om de contouren van het gezichtsovaal te verstrakken dankzij de verstevigende werking.

Resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. De huid zal er helderder, stralender en minder vermoeid uitzien. De huid voelt steviger aan en geeft zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels.

Voor een langdurig resultaat en de aanpak van zichtbare tekenen van huidveroudering adviseren wij een kuur van 10-15 behandelingen.

TARIEVEN

Benieuwd naar onze tarieven? Je vindt een actuele prijslijst via deze link.

Boek een LPG Endermologie bindweefselmassage voor het gelaat

Maak gelijk een afspraak