Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Image Alt

Laserbehandelingen

LASERBEHANDELINGEN: PERMANENTE ONTHARING EN HUIDVERBETERING

Bij Huidpunt zijn we bezig met het oplossen van huidproblemen. We gaan voor een WOW-effect.

Een mooie, gezonde huid zorgt voor vrijer bewegen, ontspannen gelaatstrekken en een stralend voorkomen. Hiervoor werken we onder andere met laserbehandelingen. Cosmetische en dermatologische laserbehandelingen zijn veilige en moderne methoden in de strijd tegen huidveroudering, ontsierende adertjes, littekens, overbeharing en pigmentvlekken. Samen met onze goed opgeleide huidtherapeuten werken we aan het WOW-effect dat u nastreeft. Wees welkom, wees mooi!

ONTHARINGSLASER

Wil je iets doen tegen ontsierende, ongewenste haargroei? Ontharing met laser/lichttherapie is een moderne, veilige ontharingsmethode die zeer geschikt is voor ontharing van grotere lichaamsdelen en het verwijderen van donkere haren. Het (laser)licht werkt in op de pigmenten van de haar. Die zetten het licht om in warmte waardoor de haarwortel wordt vernietigd. De omliggende huid blijft onbeschadigd. De behandelduur is afhankelijk van de overbeharing en de te behandelen delen. Voor lichte of witte haren hebben wij onze methode Elektrische Epilatie. Onze huidtherapeuten informeren je graag over de mogelijkheden.

FRACTIONAL LASER

De stevige aanpak met goed resultaat… De fractional laser dringt door de bovenste huidlaag heen om in te werken op de dieper gelegen lagen. Het is een intensieve behandeling die herstel vraagt en alleen door getrainde huidtherapeuten mag worden uitgevoerd. De laser werkt met microbeams (kleine gaatjes) die het te behandelen weefsel verwarmen zonder deze te vernietigen. Dit stimuleert nieuwe celaanmaak die de ruimte van de gaatjes opvullen. De nieuwe cellen doen dit zonder de beschadiging van littekenweefsel, pigmentvlekken of huidveroudering te kopiëren. Het effect: na genezing is de huid gladder en vertoont duidelijk minder verkleuring, littekenweefsel of veroudering. De behandeling is geschikt tegen acne, littekens, pigmentvlekken en pigmentverkleuring, rimpels en striae.

PIGMENT LASER

Vermindering van pimentvlekken? Dit is bij een zwangerschapsmasker, zonschade of ouderdomsvlekken heel goed mogelijk. Wij werken hiervoor met de pigmentlaser Nordlys by Candela. Deze werkt in op het pigment zelf. Het resultaat is mede afhankelijk van de mate van huidverkleuring. Hoe groter het contrast en hoe oppervlakkiger de te behandelen pigmentvlek, des te beter het resultaat. Dieper gelegen of aangeboren pigmentvlekken zijn niet geschikt voor deze methode. Vraag bij diep gelegen pigmentvlekken om advies bij een van onze huidtherapeuten. Wij kijken graag of wij u op de juiste wijze kunnen helpen.

VAATLASER

Hoe kom ik van ontsierende adertjes af? Wanneer deze vraag je bezighoudt, stellen wij je graag gerust. Behandeling is namelijk heel goed mogelijk. Ouderdom, de invloed van zonlicht, levensstijl en aanleg hebben zo hun invloed op de conditie en elasticiteit van je bloedvaten. Deze kunnen de huid ontsieren. Na lasertherapie is het lichaam in staat aangetaste bloedvaten af te breken en op te ruimen. Dit gebeurt nadat het licht van de laser door het hemoglobine in de aangetaste aderen wordt omgezet in warmte. Het bloed en de adertjes worden hierdoor afgebroken. Tijdens de behandeling kan je een warmtesensatie of tinteling ervaren.