Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Huidpunt voor cellulite en huidverstrakking

Licht & laser therapie

EEN MOOIE HUID LAAT JE STRALEN

Een mooie huid geeft zelfvertrouwen. Daar weten we bij Huidpunt alles van. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een stralende huid. Je huid is altijd zichtbaar en een momentje van rust en verzorging voor jezelf is natuurlijk altijd lekker. Je kunt bij ons terecht voor verschillende cosmetische behandelingen. Gewoon voor jezelf, om je huid te laten stralen en om je energie een flinke oppepper te geven. We bieden cosmetische behandelingen voor huidverjonging en verbetering, we bieden verschillende laserbehandelingen en je kunt bij ons terecht voor verschillende cellulite en huidverstrakking behandelingen. Je hebt hiervoor geen verwijzing van een arts nodig, je kunt gelijk een afspraak maken. Heb je een vraag over een bepaalde behandeling die je niet op onze website terug kunt vinden? Dan kun je ons natuurlijk altijd even bellen.

HUIDVERJONGING & HUIDVERBETERING

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je er jonger uit zou willen zien. Wij zijn ervan overtuigd dat we je kunnen helpen bij het zo natuurlijk mogelijk ouder worden. Een rimpeltje hier of daar? Dat hoort er nu eenmaal bij. Kies voor natuurlijke schoonheid en geef je huid wat ze nodig heeft om natuurlijk en mooi ouder te worden. Onze huidspecialisten helpen je daar graag bij.

LASERBEHANDELINGEN

Onze gespecialiseerde huidtherapeuten kunnen je helpen bij het verwijderen van ongewenst haar zodat je nooit meer hoeft te scheren. Maar ook voor het verminderen van rimpels, het werken aan een mooie egale huid of het verminderen van striae bent je bij ons in goede handen. We bieden verschillende laserbehandelingen waarmee we je huid weer laten stralen.

CELLULITE & HUIDVERSTRAKKING

Weg met een sinaasappelhuid, werken aan een strakke huid… het kan allemaal met een beetje hulp van onze huidspecialisten. We bieden verschillende behandelingen aan die kunnen helpen bij het verminderen van cellulite of zorgen voor een strakke huid.