Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Huidpunt voor cellulite en huidverstrakking

Cellulite en huidverstrakking

CELLULITE & HUIDVERSTRAKKING: DURF WEER VRIJ TE BEWEGEN

Kruipen zorgen over cellulite je onder de huid? Bedek je armen en benen het liefst voor anderen? Helpen sport en een andere levensstijl u niet om je prettig te voelen over je huidconditie? Heb je een operatie of liposuctie ondergaan? Bij al deze situaties en meer helpen wij onze cliënten bij het bereiken van een strakker en mooier silhouet. We bieden hiervoor een cosmetische bindweefselmassage middels endermotherapie, een niet invasieve (zonder temperatuurverschil, snijden of injecties). LPG Endermologie is een bewezen effectieve behandelingstechniek gericht op de oorzaak van cellulite en de aanmaak van collageen. Dit zorgt voor huidverstrakking en je zult meer stevigheid en gezondheid van de huid gaan ervaren. Een ware fitness voor je huid! En omdat we je vooral in de watten willen leggen, worden onze behandelingen aangeboden in een ontspannen omgeving. Alles draait om de zorg en aandacht die je gezondheid en huid verdienen.

NABEHANDELING LIPOSUCTIE

Wanneer je een liposuctie krijgt of hebt ondergaan, heeft de huid extra zorg nodig om zich voor te bereiden of om te herstellen. Als je huid in topconditie is alvorens de operatie is het herstel en het resultaat enorm veel beter. Na de operatie tijdens de herstelperiode gaat de huid zich weer hechten aan het onderliggende weefsel. Voor een goed resultaat draag je daarom de eerste weken na de operatie drukkleding. Wanneer je last hebt van vochtophopingen na een liposuctie behandeling is het goed om lymfedrainage en endermotherapie onderdeel te maken van je herstelproces. De behandelingen sluiten aan op de compressietherapie en bestaan uit handmatig uitgevoerde, zeer zachte massage die de vochtafvoer te stimuleren.

ENDERMOLOGIE BINDWEEFSEL MASSAGE

Bindweefsel is overal in het lichaam aanwezig. Als een net loopt het om en tussen spieren, botten, organen en de huid. Een slechte bloedcirculatie en vochtafvoer zorgen ervoor dat afvalstoffen, vet en vocht zich ophopen tussen de huid en het bindweefsel. Deze ophoping is te zien in de vorm van ‘sinaasappelhuid’ of cellulite. Is het weefsel onderhuids ontstoken en bij aanraking pijnlijk dan spreken we van cellulitis. Bindweefselmassage maakt het bindweefsel los en helpt het lichaam om vocht en afvalstoffen af te voeren. Bindweefselmassage bij Huidpunt wordt uitgevoerd met endermotherapie middels een LPG Endermologie apparaat, dit is een diepe fitness voor uw huid en bindweefselcellen. Het is de enige erkende methode om zonder medische ingreep of koude-en warmte technieken het cellulite kan veranderen. Fight for natural beauty!

ORTHOMOLUCULAIR ADVIES

Orthomoleculaire therapie heeft als doel de gezondheid te optimaliseren en kijkt naar het totale plaatje. Dit kan door inname van vitamines, mineralen, vetzuren, aminozuren en andere onmisbare voedingssupplementen. Met orthomoleculair advies brengen we in kaart met welke voeding, leefstijladvies en voedingssupplementen je lichaam van binnenuit de huidfunctie kan verbeteren.