Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Huidpunt werkt met LPG
Wij zijn er voor je bij

LPG Endermologie bindweefselmassage voor het lichaam

DIT IS LPG ENDERMOLOGIE

De LPG behandeling, oftewel de endermologie behandeling, is gebaseerd op een gemechaniseerde bindweefselmassage. Door middel van deze behandeling wordt zowel de huid, als de onderhuid en het onderhuids bindweefsel behandeld. Tijdens de behandeling word je behandeld door middel van het LPG apparaat. Aan dit apparaat zit een kop waarmee er over de huid heen wordt gegleden. In deze behandelkop zitten mechanische, roterende rollers, welke onafhankelijk van elkaar bewegen. Ook heeft het een aanzuigsysteem, waarmee de huid licht omhoog wordt gezogen en uit wordt gerold. Endermologie is een effectieve techniek ter behandeling van plaatselijke vetophopingen, verslapte huid en cellulite.

LPG ENDERMOLOGIE GESCHIKT VOOR VERSCHILLENDE DOELEINDEN

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage die uitgevoerd wordt met het LPG apparaat. Het LPG apparaat heeft verschillende behandelkoppen met twee mechanische roterende rollers. De behandelkop zuigt lucht waardoor de huid gelift, gerold en gemasseerd wordt, zodanig dat weefselblokkades worden opgeheven en vetophopingen verminderen en losser raken. Het is een pijnloze methode die zowel de huid en de onderhuid als het onderhuids bindweefsel behandelt en zorgt voor een intensieve doorbloeding. De bloed- en lymfcirculatie worden extra gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden. Ook onderhuidse cellen worden gestimuleerd om de vorming van collageen- en elastinevezels te verhogen, met als gevolg een stevige en gladde huid.

Endermologie is geschikt voor:

– Cellulite
– Figuurcorrectie
– Huidversteviging (na zwangerschap of gewichtsafname)
– Voor- en nabehandeling bij liposculptuur en liposuctie
– Vastzittende vetophopingen

Daarnaast wordt het LPG apparaat ook in de praktijk toegepast bij medische indicaties zoals littekenweefsel, lymfoedeem, lipoedeem en bestraalde huid. Voor het gewenste resultaat; zijn 15 behandelingen in kuurverband aan te bevelen. Na 8-20 behandelingen is het resultaat zichtbaar.

Na de behandeling is het van belang dat je genoeg water drinkt, dit betekent minstens twee liter water op de dag van de behandeling. Dit zorgt ervoor dat de afvalstoffen die vrijkomen tijdens de behandeling sneller afgevoerd worden. Ook de dagen na de behandeling is het aan te raden om twee liter water te drinken.

Tijdens de behandelperiode is een evenwichtige voeding van belang. Beperk de opslag van vetten door suikers en koolhydraten in voeding achterwege te laten. Een begeleiding van onze orthomoleculair therapeut is aan te raden.

De behandeling duurt 35 minuten.

TARIEVEN

Benieuwd naar onze tarieven? Je vindt een actuele prijslijst via deze link.

Kies voor een LPG Endermologie bindweefselmassage voor het lichaam

Maak gelijk een afspraak