Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Cosmetische behandelingen bij Huidpunt
Wij zijn er voor je bij

Huidverbeteringskuur

EEN STRALENDE HUID, MET EEN HUIDVERBETERINGSKUUR OP MAAT

Een huidverbeteringskuur is voor jou wanneer je op zoek bent naar een totaalpakket waarin we door verschillende behandelingen te combineren (combined therapie), een passend programma samenstellen. Uiteraard zijn alle behandelingen specifiek afgestemd op je huid.

VERSCHILLENDE HUIDBEHANDELINGEN, IN EEN PAKKET

Je kunt voor een huidverbeteringskuur kiezen als je wilt werken aan huidverslapping, pigmentproblematiek en rimpelvorming of fijne lijntjes. De kuur kan bestaan uit verschillende fractionele behandelingen of I’M pen behandelingen gecombineerd met peelings van Dermaceutics of met een lift behandeling met het LPG apparaat. Dit noemen we combined therapie. Daarnaast geven we een productadvies van Dermaceutics of Witlof dat we als totaalpakket kunnen aanbieden. Het is de bedoeling dat je deze producten thuis gaat gebruiken om het beste resultaat te behalen. Een goede voorbereiding van de huid is noodzakelijk voor de behandelingen.

NA EEN INTAKEGESPREK, EEN PASSEND ADVIES

Gemiddeld genomen zijn er drie tot vijf behandelingen nodig om een gewenst resultaat te bereiken met de huidverbeteringskuur. Dit is afhankelijk van de hulpvraag en de conditie van je huid. Tijdens een intakegesprek zullen we je huid beoordelen en je een passend advies geven.

TARIEVEN

Benieuwd naar onze tarieven? Je vindt een actuele prijslijst via deze link.

Je wilt een huidverbeteringskuur?

Maak gelijk een afspraak