Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Huidpunt werkt met Witlof
Wij zijn er voor je bij

Mini facial Witlof Skincare

GA VOOR EEN PRACHTIGE EGALE HUID MET EEN MINI FACIAL

De mini facial is het best bewaarde beauty geheim voor een egale huid met een prachtige glow. De mini facial bestaat uit een reiniging, toner, smoothing peel en een nourishing facial cream of oil serum. Door regelmatig een mini facial te doen, zal je huid gladder en zachter aanvoelen, verbetert de conditie en structuur van je huid en krijgt je die fantastische glans.

De Smoothing Peel bevat fruitzuren van Ananas en Blauwe Bosbes voor een grondig exfoliërend effect. Corallina zeewier is rijk aan magnesium en calcium dat bijdraagt aan het behouden van de hydrolipide balans van de huid. Zo verbetert het de soepelheid en vochtigheid van de huid en versterkt het haar barrièrefunctie. Deze rode alg heeft antibacteriële eigenschappen en bevat veel antioxidanten die de huid beschermen tegen veroudering.

ZO DOE JE EEN MINI FACIAL

Start met de huid te reinigen. Gebruik 2-3 pompjes en verdeel het schuim over je gezicht. Masseer de Cleansing Mousse minstens 30 seconden in, geniet van de heerlijke geur en voel hoe de formule verandert naar een zachte, crèmige cleanser. Spoel vervolgens af met lauwwarm water en dep je huid droog.

Ook je oogmake-up kun je ermee reinigen. Voor het reinigen van waterproof oogmake-up raden we je aan om onze All-in-One Beauty Oil te gebruiken.

Na het reinigen gebruik je de Smoothing peel. Gebruik de Smoothing Peel eens of tweemaal per week op een gereinigde huid. Masseer 2-3 pompjes op je gezicht waarbij je het gebied rondom de ogen vrijlaat.
Laat 5-7 minuten inwerken en spoel de peeling af met lauwwarm water. De peeling verliest z’n kracht naarmate de tijd vordert en hij opdroogt op je huid. Als je de peeling wilt re-activeren, kun je deze opnieuw bevochtigen met een beetje water.

Voor het beste resultaat spray je daarna de Balancing Toner en smeer je de Nourishing Facial Cream of het Oil Serum op je gezicht.

Soms kan je huid een reactie geven met roodheid of warmte. Dit zal in de meeste gevallen binnen 45 minuten verdwijnen. Wel is het raadzaam om voor het eerste gebruik van de Smoothing Peel deze te testen op de binnenkant van je arm.

Verder kan je de peeling ook gebruiken op droge delen van je lichaam, zoals de achterkant van je bovenarmen, waar je soms droge bultjes kunt hebben. Masseer de Smoothing Peel op de droge plekjes, spoel af en gebruik daarna de Balancing Toner en Nourishing Facial Cream, je huid zal er gladder en zachter van worden.

TARIEVEN

Benieuwd naar onze tarieven? Je vindt een actuele prijslijst via deze link.

Ik wil graag een mini facial

Maak gelijk een afspraak