Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Huidpunt werkt met Mineralogie
Wij zijn er voor je bij

Mineralogie 100% minerale make-up

MOOIE MAKE-UP VOOR EEN ONRUSTIGE HUID

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze cliënten met een onrustige huid de juiste make-up producten gebruiken, hebben we sinds enige tijd een mooie collectie van minerale make-up in onze praktijk. Juist bij huidproblematiek zoals Acne, Rosacea of andere klachten, is het gebruik van de juiste make-up erg van belang. Mineralogie is een 100% minerale en natuurlijke make-up; geschikt voor een gevoelige huid, acne, rosacea en een huid met allergieën.

WAT VOOR INGREDIËNTEN BEVAT DE MAKE-UP VAN MINERALOGIE?

Mineralogie bevat geen parabenen, parfum stoffen, talk, siliconen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen waardoor bovengenoemde huidtypes dit make-up product goed kunnen verdragen. De mineralen zijn van farmaceutische kwaliteit waarbij duurzaamheid is terug te vinden door het eco friendly beleid. Plantenextracten en natuurlijke oliën voeden, egaliseren en kalmeren de huid. De producten werken ontstekingsremmend en het sluit de huid niet af. Dit maakt de mineralogie erg geschikt voor een huid met acne of rosacea.

MINERALOGIE, MAKE UP VOOR EEN PRACHTIGE HUID

De producten van mineralogie zijn hoog gepigmenteerd, maar geven een natuurlijke optimale dekking. De minerale make-up geeft een natuurlijk effect doordat de mineralen samensmelten met de huid. Daarnaast is het ook erg belangrijk om te vermelden dat mineralogie niet wordt getest op dieren.

De pressed minerale foundation geeft een natuurlijke zonnefilter met SPF15. Overigens is het mogelijk na aanschaf een refill verpakking te kopen.

De mineralogie alles in 1 dispensing brush heeft een natuurlijke zonnefilter met SPF 26. De Mineralogie alles-in-1 Dispensing Brush is een zeer handige foundation pomp met een zeer fijne kwast van geitenhaar. Gemakkelijk in gebruik door het handige doseerpompsysteem, en neemt makkelijk mee in de handtas.

Daarnaast hebben we nog een aantal minerale make-up producten zoals concealers, oogschaduw, mascara, wenkbrauwpoeder en lipsticks.

Om je minerale foundation goed aan te kunnen brengen kunnen we je de kwasten van MINK Rotterdam zeer aanbevelen. Dit zijn luxe hoogwaardige kwasten waar je lange tijd plezier van hebt. Om je een juist advies hierover te kunnen geven, nodigen we je graag uit in onze praktijk.

TARIEVEN

Benieuwd naar onze tarieven? Je vindt een actuele prijslijst via deze link.

Maak kennis met onze mineralogie make-up

Maak gelijk een afspraak