Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Huidpunt behandelt pigmentafwijkingen
Wij zijn er voor je bij

Steelwratjes

STEELWRATJES, ZO HERKEN JE ZE

Steelwratjes (fibromen) is een veel voorkomende huidaandoening, voorkomend op latere leeftijd. Het is een aandoening waarbij wratjes ontstaan met een steeltje of langwerpige vorm. In enkele gevallen kunnen ze ook plat op de huid liggen.  De veel voorkomende locaties zijn de hals, decolleté, onder de borsten en de oksels. Ze kunnen huidskleurig zijn of iets donkerder van kleur.

BEHANDELING VAN STEELWRATJES

De plekjes worden behandeld door middel van speciale coagulatie apparatuur (zapper of blend apparatuur). De huidoneffenheden worden behandeld door middel van een naald die verhit wordt door elektrische laagstroom. Doordat de naald tegen een fibroom aangebracht wordt, zal deze opwarmen en verschrompelen totdat er een korstje ontstaat. Gedurende een week kunnen er korstjes aanwezig zijn. Het is belangrijk hier niet aan te krabben en dit rustig te laten genezen. Bescherm jezelf met factor 50.

VERGOEDINGEN EN TARIEVEN

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. In veel gevallen komen onze behandelingen in aanmerkingen voor (gedeeltelijke) vergoeding. Informeer bij je zorgverzekeraar of deze behandeling in aanmerking komt voor vergoeding. Onze tarieven voor cosmetische behandelingen vind je via deze link.

Reken af met steelwratjes

Maak gelijk een afspraak