Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Huidpunt werkt met een vaatlaser
Wij zijn er voor je bij

Verwijde bloedvaatjes

HEB JE LAST VAN VERWIJDE BLOEDVAATJES?

Verschillende factoren beïnvloeden de huid en alle mechanisme in de huid. De ouderdom, invloed van zonlicht, slechte leefgewoontes maar ook genetische bepaling zorgen voor een vermindering van elasticiteit in de bloedvatwand. De verwijde haarvaatjes die net onder het huidoppervlak liggen worden zichtbaar. Gelukkig kunnen wij je helpen om de bloedvaatjes minder zichtbaar te laten worden of zelfs te laten verdwijnen.

In de therapie maken wij onderscheid tussen het behandelen van beenvaten (spataderen) en vaatjes in het gelaat (couperose), welke beide een aparte behandeling en apparatuur vereisen. Zowel grotere oppervlaktes (couperose op de wangen) als kleinere oppervlaktes (spider naevi of angioma senilis) kunnen behandeld worden.

BEHANDELING VAN VERWIJDE BLOEDVAATJES

Couperosen of andere vaatafwijkingen kunnen behandeld worden door middel van coagulatie of door de palomar starlux (ipl lichttherapie). In de meeste gevallen wordt couperose behandeld door middel van de palomar starlux, maar in sommige gevallen is coagulatie meer geschikt.

VERGOEDINGEN EN TARIEVEN

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. In veel gevallen komen onze behandelingen in aanmerkingen voor (gedeeltelijke) vergoeding. Informeer bij je zorgverzekeraar of deze behandeling in aanmerking komt voor vergoeding. Onze tarieven voor cosmetische behandelingen vind je via deze link.

Reken af met verwijde bloedvaatjes

Maak gelijk een afspraak