Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Image Alt
Wij zijn er voor je bij

Visia

Intake met huidanalyse

DE VISIA ZIET WAT JIJ (NOG) NIET ZIET

Huidveroudering wordt vaak veroorzaakt door verschillende factoren in de huid die niet met standaard verlichting te zien zijn. Met behulp van een huidanalyse kunnen deze factoren vastgesteld worden. De huidanalyse wordt tijdens de intake met behulp van de Visia gemaakt. Voorafgaand aan de eerste behandeling worden er drie foto’s gemaakt van elke zijde van het gelaat. De foto’s maken de nu nog onzichtbare schade diep in de huid zichtbaar. Het meet precies het percentage onderhuidse rimpels, pigmentvlekken, roodheid en P.Acnes bacteriën tot aan de diepe lagen van de huid, die je zonder de Visia niet zou kunnen waarnemen. Ook wordt de grootte en de hoeveelheid poriën weergegeven.

Aanvulling op het behandelplan

De Visia is een ideale aanvulling op het behandelplan voor huidverbetering omdat je duidelijk kan vaststellen wat de oorzaak is van de huidschade en in welke diepte van de huid je moet werken. Zo kan de behandeling perfect worden afgestemd op jouw huidtype en probleem, waardoor je sneller en effectiever resultaat zult zien. Aan de hand van de foto’s kan ook worden vastgesteld welke producten uit ons assortiment de beste oplossing bieden voor uw huidprobleem.

 

Daarnaast is het een methode om progressie van een behandeltraject vast te stellen. Je zult een vermindering gaan zien van het percentage van de huidschade die je met het blote oog niet zou kunnen waarnemen. Zo weet je of de behandelingen aanslaan of een andere aanpak vereist is.

Resultaten Visia

VERGOEDINGEN EN TARIEVEN

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. In veel gevallen komen onze behandelingen in aanmerkingen voor (gedeeltelijke) vergoeding. Informeer bij je zorgverzekeraar of deze behandeling in aanmerking komt voor vergoeding. Onze tarieven voor cosmetische behandelingen vind je via deze link.

Doe een huidanalyse met de Visia

Maak gelijk een afspraak