Boerhaavelaan 25, Roosendaal  088 – 706 93 70 | Dubbelstraat 90, Bergen op Zoom 085 – 40 13 194

Whatsapp     Instagram     Facebook

Image Alt
Wij zijn er voor je bij

Rosacea

HOE KAN IK ROSACEA HERKENNEN?

Rosacea is een veel voorkomende chronische, niet besmettelijke huidaandoening in het gezicht gekenmerkt door felrode verkleuringen met name van de wangen en de neus. Rosacea betekent letterlijk ‘rood als een roos’. De aandoening kan lijken op acne, de bekende jeugdpuistjes. De soms nog gebruikte medische term ‘acne rosacea’ is wat verwarrend omdat rosacea niets met acne te maken heeft. Rosacea komt op latere leeftijd voor dan jeugdpuistjes, meestal tussen de 30ste en 50ste jaar en met name dan bij vrouwen.

KAN ROSACEA BEHANDELD WORDEN?

Bij een ernstige vorm wordt er eerst inwendige behandeling door middel van medicatie toegepast en later uitwendig. Bij vormen die milder zijn kan direct een uitwendige behandeling gestart worden. Hierbij kunnen onze huidtherapeuten absoluut ondersteuning bieden.

WIJ BEHANDELEN ROSACEA DOOR MIDDEL VAN

Vasculaire Laser
Epionce peeling
Camouflage therapie
Adviezen met voeding en suppletie
Thuisbehandeling

VERGOEDINGEN EN TARIEVEN

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. In veel gevallen komen onze behandelingen in aanmerkingen voor (gedeeltelijke) vergoeding. Informeer bij je zorgverzekeraar of deze behandeling in aanmerking komt voor vergoeding. Onze tarieven voor cosmetische behandelingen vind je via deze link.

Reken af met rosacea

Maak gelijk een afspraak